Als je deze poster boven je bureau hangt, win je NaNoWriMo 2013

Tijdens NaNoWriMo zijn er geen regels, behalve dan dat je moet blijven schrijven. Schrijven, schrijven, schrijven en je hebt aan het einde van de maand vijftigduizend woorden geschreven. Omdat ook schrijvers de neiging hebben om dat af en toe te vergeten, onderstreep ik het belang graag door vandaag de poster van Brian Clark van Copyblogger te delen.

better-writer-graphic

Print ‘m uit, hang hem boven je bureau en blijf schrijven. Happy NaNoWriMo!

Gepubliceerd door

Rosalinde Markus

Rosalinde Markus (1994) is communicatiestudente en heeft al zolang ze zich kan herinneren een passie voor schrijven. Haar blog is een openbaar notitieboekje over schrijven, bloggen, creativiteit en wat haar opvalt in het communicatievak. Ook is ze hoofdredacteur van online literair tijdschrift Lood.

  • Carlijn Jansen

    Ik vind het zo knap dat mensen mee schrijven deze maand! Ik zou het zelf ook wel willen, maar ik heb geen tijd en vooral ook geen inspiratie. Nou goed, dat heb ik wel. Een ideetje waar ik al vrij lang mee rond loop, maar dat ik steeds vergeet uit te werken voor november. Nu zit ik in mijn examenjaar en gaat het me echt niet lukken om een boek te schrijven. Volgend jaar misschien! Veel succes iedereen die mee doet!