Dit was Passie voor Schrijven in 2013

Het nieuwe jaar is officieel begonnen. Gisteren, op de laatste dag van 2013, keek ik terug op mijn persoonlijke hoogtepunten. Net als ik heeft m’n blog ook een aantal hoogtepunten: de statistieken. Ik ben blij met iedere nieuwe bezoeker en hou me gewoonlijk niet bezig met de cijfers achter de schermen, maar nu mag het. Voor deze ene keer.

Bezoek..

In mei stapte ik over op WordPress, dus de statistieken werden pas vanaf mei bijgehouden.

 • In 2013 werd Passie voor Schrijven 25.500 keer bezocht.
 • Door wel meer dan 12.000 unieke bezoekers!
 • Ik publiceerde 295 artikelen.
 • In september werd Passie voor Schrijven het vaakst bezocht.
 • De drukste dag was 27 september.

Zoekwoorden

Reacties..

 • Er zijn in totaal 726 reacties geplaatst. Wow!
 • En er zijn 2 spamberichten tegengehouden.
 • Hieronder staan de bezoekers die het vaakst een reactie achterlieten (het getal kan onjuist zijn doordat het niet vanaf het begin is geteld)

reacties

Best bekeken artikelen..

 • Jullie vonden het interview met bloggoeroe Ernst-Jan Pfauth heel interessant. Fijn!
 • Verrassing: ook het verslag van zijn blogworkshop werd erg goed bekeken.
 • Ook mijn artikel over korte schrijfopdrachten viel in de smaak

Ik vond het erg leuk om deze statistieken op een rijtje te zetten en hiermee 2013 dan toch echt af te sluiten. Bedankt voor jullie bezoekjes en mooie reacties, ik waardeer het enorm.

Bedankt!

Gepubliceerd door

Rosalinde Markus

Rosalinde Markus (1994) is communicatiestudente en heeft al zolang ze zich kan herinneren een passie voor schrijven. Haar blog is een openbaar notitieboekje over schrijven, bloggen, creativiteit en wat haar opvalt in het communicatievak. Ook is ze hoofdredacteur van online literair tijdschrift Lood.

 • Mooie resultaten, op naar weer een mooi blogjaar! 🙂

  • Linda Rosalinde Markus

   Bedankt, Sylvia! Voor jou wens ik hetzelfde. 🙂

 • Arjan van den Berg

  Ha kijk, ik word ook vermeld in de statistieken. Je blog was/ is het zeker waard om te volgen. ‘Wellicht’ ten overvloede: blijf schrijven.;-) Veel inspiratie, creativiteit en schrijfplezier toegewenst! 🙂

  • Linda Rosalinde Markus

   Jaja, als trouwe bezoeker sta je er natuurlijk tussen. 😉 Goed om te horen, Arjan! Bedankt, ook voor al je reacties en aanvullingen. Dat waardeer ik enorm. Ik zal zeker blijven schrijven. Ik wens jou ook veel inspiratie en creativiteit toe, misschien helpt het voor de momenten waarop het even niet lukt met schrijven? Wie weet! 🙂

 • Arjan van den Berg

  Het verbaast me ook niet heel veel, maar het is toch leuk.;-) Graag gedaan. Als schrijver wil je toch gelezen worden en het is leuk om als schrijvers met elkaar in ‘gesprek’ te gaan: hoe doe jij dat, hoe los jij dat op, heb jij ook dat… Het helpt in elk geval dat we weten dat we in hetzelfde schuitje zitten en met dezelfde dingen ‘worstelen’ en dezelfde mooie kunst bezig zijn, die van het schrijven.:-)

  • Linda Rosalinde Markus

   Mooi gezegd! 🙂