Deze tien hoogtepunten maakten 2013 voor mij bijzonder

In mijn familie is er de traditie om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar te noemen. Hoewel de traditie inmiddels een beetje verwaterd is, hou ik ervan om terug te kijken. Niet naar de negatieve gebeurtenissen, maar naar alles wat het jaar zo mooi maakte. Dit jaar besloot ik mijn hoogtepunten op te nemen op video!

Het heeft in principe niet zoveel met schrijven te maken, maar ik wil de jaarwisseling op m’n blog niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zelf word ik altijd vrolijk van de hoogtepunten van anderen en daarom deel ik vandaag deze video met jullie, in de hoop dat ik jullie ook iets van die positiviteit mee kan geven voor het nieuwe jaar.

Ik kan het iedereen aanraden om even een kwartiertje te gaan zitten en voor jezelf de belangrijkste gebeurtenissen of momenten van het afgelopen jaar op te schrijven. Wat maakte jou dit jaar gelukkig? Als je het op papier zet, besef je pas echt wat 2013 voor jou betekend heeft. Het geeft je echt een goed gevoel over het komende jaar en je sluit dit jaar positief af.

Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar jouw hoogtepunten, dus mocht je ze met me willen delen, doe dat dan vooral. Het kan hieronder in de reacties of natuurlijk op Twitter. Voor het mooiste beeld klik je rechtsonder op het tandwieltje en zet je ‘m op HD kwaliteit.

Fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Gepubliceerd door

Rosalinde Markus

Rosalinde Markus (1994) is communicatiestudente en heeft al zolang ze zich kan herinneren een passie voor schrijven. Haar blog is een openbaar notitieboekje over schrijven, bloggen, creativiteit en wat haar opvalt in het communicatievak. Ook is ze hoofdredacteur van online literair tijdschrift Lood.

  • Leuk filmpje, toch grappig dat je klinkt zoals ik van tevoren gedacht had 😉 Ik heb laatst de mooiste momenten van 2013 op een rijtje gezet: http://sylviakuijsten.com/2013/12/17/fijne-2013-momenten/ Fijne jaarwisseling!

    • Linda Rosalinde Markus

      Bedankt voor je reactie, Sylvia! Ik heb meer video’s opgenomen inmiddels, dus mijn stem hoeft geen verrassing meer te zijn. 😉 Ik vind dat je het leuk gedaan hebt door je belangrijkste Facebookposts op een rijtje te zetten. Zo te zien heb jij ook een mooi jaar gehad. Laat 2014 dan maar nog beter worden. Jij ook een fijne jaarwisseling! 🙂

      • Haha, ik moet eerlijk bekennen dat ik heel weinig video’s op blogs kijk, ik lees liever 😉