Vierdelige serie over bloggen: wat, waarom, hoe & tips – het tweede deel

Vorig jaar was ik de enige die tijdens een college mijn hand opstak toen de docent vroeg of er studenten waren die blogden. Vanaf dat moment wist ik: hier moet verandering in komen. Een tijdje geleden werd ik benaderd door een docent die er hetzelfde over dacht. Het resulteerde in vier video’s over het wat, waarom, hoe en tips over het bloggen! Tijd voor de tweede.

In de eerste video over bloggen behandelde ik wat bloggen inhoudt en wat de voordelen ervan zijn. Nadat je weet wat bloggen is en waarom je het zou moeten doen, wil je natuurlijk weten hoe je met bloggen begint. Waar denk je aan? Over welk onderwerp ga je eigenlijk bloggen? Hoe kies je een passende naam? Op welk platform ga je bloggen?

De tips zijn ook nu weer heel basaal, maar als je net begint met bloggen denk ik dat je met de stappen die ik in de video noem een heel eind komt. Veel kijkplezier! Ook deze video is in HD te bekijken. Klik daarvoor op het tandwieltje rechtsonder.

Gepubliceerd door

Rosalinde Markus

Rosalinde Markus (1994) is communicatiestudente en heeft al zolang ze zich kan herinneren een passie voor schrijven. Haar blog is een openbaar notitieboekje over schrijven, bloggen, creativiteit en wat haar opvalt in het communicatievak. Ook is ze hoofdredacteur van online literair tijdschrift Lood.